ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου - Τι μας ετοιμάζουν τα άστρα;





ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου. Τι μας ετοιμάζουν τα άστρα;
Κριός

Τις ημέρες αυτές θα ασχοληθείς με...

τις σχέσεις σου και στο τι θέλουν οι άλλοι από σένα. Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτό, να βοηθήσεις όπου χρειαστεί και να μη γκρινιάξεις καθόλου. Μη κανονίσεις τίποτα, γιατί σου αλλάζουν τα πλάνα. Μια αναστάτωση θα τη νιώσεις. Στις 28 πανσέληνος στο ζώδιό σου και έκλειψη Σελήνης. Αλλαγές μεγάλες και τρανές σε όλα τα επίπεδα. Πρόσεχε τις αντιδράσεις σου, μια συμπαράσταση θα τη χρειαστείς!



Ταύρος

Δραστηριοποιείσαι, στο χώρο της δουλειάς σου, μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται, που μπορεί να μη φαντάζει τέλεια, όμως τα καλύτερα έρχονται. Πρόσεξε το σώμα σου, είναι μέρες που η λίμπιντό σου θα είναι ανεβασμένη και ότι θες το διεκδικείς δυναμικά. Ηη αναβολή θα πάει σύννεφο, για αυτό μην ελπίζεις σε κάτι διαφορετικό από αυτό που θα σου προτείνουν. Εντάσεις στη δουλειά, αναστατώνεσαι και μπορεί να αρρωστήσεις κιόλας. Απέφυγε τις ίντριγκες!



Δίδυμος

Άτακτη πολύ σε βρίσκω αφού αφιερώνεσαι εξολοκλήρου σε έναν έρωτα, κάπως απαγορευμένο. Μπορεί να είναι σύντομο το γεγονός, μπορεί και όχι, σίγουρα θα είναι ξαφνικό που θα σε αναστατώσει πολύ! Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ξεσπάς με έντονο τρόπο, οι καβγάδες πρωταγωνιστούν και ίσως να πεις και το αντίο μια και καλή! Αλλάζει η ζωή σου, μετά από αυτή την ανατροπή, και βάζεις νέους στόχους, κυρίως επαγγελματικούς!



Καρκίνος

Μια από τις χειρότερες εβδομάδες, για το ψυχικό σου τον κόσμο. Νεύρα πολλά, ένταση στο φουλ και μέχρι να τελειώσει ο μήνας θα είσαι κάπως έτσι. Από τη μια επιθυμείς να αλλάξεις το σπίτι σου, από την άλλη δε σε αφήνουν. Τουλάχιστονμπορείς να πεις αυτά ακριβώς που θέλεις, στο άτομο που πρέπει. Ανατρεπτικές οι ημέρες σου γιατί ξεσπάς σε λάθος ανθρώπους και ανατρέπονται οι σίγουρες οι









σχέσεις σου. Δώσε βάρος στη δουλειά



Λέων

Φτιάχνουν κατά πολύ οι ημέρες σου, αντιμετωπίζεις τα θέματά σου πιο ρεαλιστικά και είσαι έτοιμη να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Ενθουσιάζεσαι, βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις και αν και δεν έχεις λεφτά, βρίσκεις τον τρόπο. Μια νέα γνωριμία, σε αναστατώνει, όμως δε θες να μάθεις κανείς τίποτα! Η πανσέληνος στις 28 σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, κάθε στεναχώρια και να κοιτάξεις μπροστά. Πάρε τις αποφάσεις σου και μη φοβάσαι. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει!



Παρθένος

Με τα επαγγελματικά σου ασχολείσαι. Σου δίνουν την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου, βάζεις νέους στόχους, απογειώνεσαι και ανανεώνεσαι συγχρόνως! Και ενώ πετάς στους ουρανούς, κάτι γίνεται στο σπίτι και παίρνεις μια μεγάλη σ









τεναχώρια. Νιώθεις πως σε μπλοκάρουν από παντού. Οικονομικά θέματα σε στρεσάρουν, βάζει η πανσέληνος το χεράκι της και ανατρέπεται ακόμα και η ερωτική η ζωή σου. Φρόντισε να μιλάς ξεκάθαρα και να είσαι ψύχραιμη



Ζυγός

Μια κουβέντα θα είναι η αιτία να σου χαλάσει το κέφι και να βρεθείς σε μια αναστάτωση και υπερένταση συγχρόνως! Βάστα και μη ξεσπάς. Εκτονώσου διαφορετικά, πήγαινε γυμναστήριο, δώσε αλλού τη προσοχή σου. Φρόντισε να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, δείξε την αγάπη σου, φτιάξε τα πράγματα όσο μπορείς. Στις 28 τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο, μια η πανσέληνος, μια η έκλειψη, απέφυγε τα χειρότερα. Κάποιος σε εντυπωσιάζει.



Σκορπιός

Απομακρύνσου λίγο από τα κοινά, ξεκουράσου και φρόντισε το σώμα και το μυαλό σου. Μη συμφωνήσεις σε κάτι που δε σου αρέσει, περίμενε λίγο ακόμα θα συμβεί το καλό που περιμένεις. Διαπιστώνεις, πως δεν έχεις τα χρήματα που χρειάζεσαι, κάνε οικονομία και να είσαι ψύχραιμη. Η πανσέληνος στις 28, σε αναστατώνει, σου δημιουργεί νεύρα και τσακώνεσαι με τους πάντες! Πριν παραδώσεις το οτιδήποτε, κοίταξε









να είναι τέλειο, για να μην εκτεθείς..!



Τοξότης

Κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια, είσαι αποφασισμένη να το παλέψεις μέχρι τέλους. Έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν. Οι ευκαιρίες βολτάρουν μπροστά σου και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Όμως διαπιστώνεις πως ο δρόμος που διάλεξες είναι δύσκολος και θα πρέπει να δώσεις μεγάλη μάχη. Η πανσέληνος στις 28, σε κάνει πιο αποφασιστική σε θέματα δουλειάς και έρωτα. Κάτι τελειώνει και κάτι ξεκινάει. Μη βλέπεις το δέντρο, γιατί θα χάσεις το δάσος



Αιγόκερως

Επαγγελματικές επιτυχίες έρχονται για σένα τουλάχιστον ως και τις 25. Πετυχαίνεις τους στόχους σου, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω σου και κάποιος σε βοηθά με το πιο διακριτικό τρόπο. Άλλα κανονίζεις για τις 26, άλλα προκύπτουν, κοίταξε να συμβιβαστείς και να αποφύγεις τις εντάσεις. Η πανσέληνος στις 28, σε στρεσάρει πολύ, αφού δε ξέρεις πώς να μοιράσεις το χρόνο σου. Δουλειά ή σπίτι; Απέφυγε τις βιαστικές τις αποφάσεις, πέφτεις στο κενό στις 29!



Υδροχόος

Ταξιδεύεις, φεύγεις μακριά! Κάνε το και δε θα χάσεις, γιατί το πλανητικό το σκηνικό θα είναι τέτοιο που και σπίτι σου να μείνεις, δε θα σε αφήσουν σε ησυχία. Να το κάνεις αυτό, γιατί μετά δε θα πας πουθενά. Στις 26 σε πιάνει το παράπονο. Και ενώ στις 27 τα βρίσκεις με όλους, η πανσέληνος και η έκλειψη στη 28, φέρνει εντάσεις, λογομαχίες και τρέχεις να κρυφτείς. Αλλαγές, μεγάλες και τρανές και είναι καιρός να τις δεχθείς και να προχωρήσεις παραπέρα.



Ιχθύες

Τα ερωτικά τα χαμόγελα κρατούν αλλά μετά έρχονται τα σκοτάδια. Τραγικές οι ημέρες, τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο, πεισμώνεις θέλεις να γίνει το δικό σου, δεν έχεις πνεύμα συνεργασίας, συνεπώς τα κάνεις όλα μπάχαλο! Από τη μια σπαταλάς τα λεφτά σου σε απολαύσεις, από την άλλη φωνάζεις οικονομία. Η πανσέληνος στις 28, σε βάζει σε πρόγραμμα και ψάχνεις για δεύτερη δουλειά, ή κάποιο τρόπο να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

24ωρο