Μερικές φορές όταν μαγειρεύεις
μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να
μην το απολαμβάνεις...
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα.
Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε
αυτό.
Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
tromaktiko
μοσχαρίσιο ή και ενίοτε χοιρινό κρέας, αυτό γίνεται πολύ σκληρό με αποτέλεσμα να
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το κρέας για ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα αναψυκτικό με ανθρακικό ή εναλλακτικά μέσα σε σόδα.
Ουσιαστικά να το μαρινάρεις μέσα σε
Το κρέας θα γίνει έτσι σούπερ μαλακό!
tromaktiko